Νέο Tv Spot του "Dredd"

0

Η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα νέο tv spot του νέου Δικαστή "Dredd" που αποτελεί το reboot του δημοφιλούς ήρωα comic "Judge Dredd". Αυτή είναι η δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς του Δικαστή Dredd στη μεγάλη οθόνη ύστερα απο την ομολογουμένως απογοητευτική ταινία με τον Sylvester Stallone.

"Σε μια βίαιη και φουτουριστική πόλη του μέλλοντος όπου η αστυνομία έχει και το δικαίωμα να δρά ως δικαστής, ένορκος και εκτελεστής, ένας αστυνομικός συνεργάζεται με ένα εκπαιδευόμενο με σκοπό τη σύλληψη της συμμορίας που εμπορεύεται το παραισθησιογόνο ναρκωτικό SLO-MO."

Σκηνοθέτης της νέας ταινίας είναι ο Pete Travis ("Vantage Point" "Endgame") ενώ το σενάριο είναι των Carlos Ezquerra και Alex Garland ("28 Days Later").

Στο ρόλο του "Dredd" είναι ο Karl Urban ("The Lord of the Rings", "Pathfinder", "Star Trek") ενώ επίσης πρωταγωνιστούν οι Lena Headey ("300", "Game of Thrones"), Olivia Thirlby ("The Darkest Hour"), Deobia Oparei, Langley Kirkwood, Domhnall Gleeson.

Ολα φαίνονται θετικά για τον νέο "Dredd" με καλό cast και αξιόλογους δημιουργούς και ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι εξίσου καλό.

To "Dredd" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2012 σε 2D και 3D έκδοση.

Δείτε το Tv Spot:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.