Νέο Tv Spot του "Django Unchained"

0

Η Weinstein Company κυκλοφόρησε ένα νέο tv-spot 60 δευτερολέπτων του spaghetti western του Quentin Tarantino "Django Unchained", το οποίο περιλαμβάνει μερικές εικόνες του απολαυστικού Samuel L. Jackson.

"Ο Django είναι ένας πρώην σκλάβος που με την καθοδήγηση του Γερμανού κυνηγού επικυρυγμένων Dr. King Schultz γίνεται και ο ίδιος ένας σκληροτράχηλος κυνηγός. Αφού βοηθά τον Schultz στη σύλληψη μερικών κακοποιών για κέρδος, προσπαθεί με την βοήθεια του μεντορά του να εντοπίσει και να απελευθερώσει την γυναίκα του που κρατείται απο έναν αδίστακτο ιδιοκτήτη φυτείας."

Western σε σκηνοθεσία Quentin Tarantino βασισμένο στην ταινία του Sergio Corbucci "Django" του 1966 με πρωταγωνιστή τον Franco Nero. Σύμφωνα με το Deadline η ταινία είναι ένα spaghetti western στο στύλ που λάνσαρε ο Sergio Leone τη δεκαετία του 60.

Το cast είναι εξαιρετικό και αποτελείται απο τους Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington, Christoph Waltz, James Russo, Don Johnson, Tom Savini, Treat Williams και Franco Nero. Το "Django Unchained" θα κυκλοφορήσει στο cinema στις 25 Δεκεμβρίου.

Δείτε το tv-spot:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.