Νέο Trailer Απο Το "The Report"

0

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Report", το δραματικό φίλμ του Scott Z. Burns που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο και έντονο πολιτικό θρίλερ, με αξιόλογο cast και μια πολύ σοβαρή ιστορία, που εστιάζει στην τακτική των βασανισμών που ακολούθησαν οι υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής μετά τα γεγονότα της 9ης Σεπτεμβρίου.

"Ο ιδεαλιστής υπάλληλος του Λευκού Οίκου Daniel J. Jones (Adam Driver), αναλαμβάνει απο την γερουσιαστή-αφεντικό του Dianne Feinstein (Annette Bening), να ηγηθεί μιας έρευνας για το Πρόγραμμα Κράτησης και Ανάκρισης που δημιούργησε η CIA μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Επίμονος απο την φύση του, ο Jones κυνηγά την αλήθεια εκεί όπου οι άλλοι θα τα είχαν παρατήσει και οι εκρηκτικές ανακαλύψεις του αποκαλύπτουν μια συνομωσία απο κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους για να καταστρέψουν τα στοιχεία, να παρακάμψουν το νόμο και να κρύψουν ενα βάναυσο μυστικό απο το Αμερικανικό κοινό."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Z. Burns ("The Bourne Ultimatum"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Adam Driver, Annette Bening, Sarah Goldberg, Michael C. Hall, Douglas Hodge, Fajer Kaisi, Ted Levine, Jennifer Morrison, Tim Blake Nelson, Linda Powell, Matthew Rhys, T. Ryder Smith, Corey Stoll, Maura Tierney και Jon Hamm.

Το "The Report" θα κυκλοφορήσει μέσα απο το Amazon Prime Video στις 29 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.