Νέο Trailer Απο Το "The Hole In The Ground"

0

Η A24 κυκλοφόρησε ενα νέο trailer απο το "The Hole In The Ground", το Ιρλανδικό θρίλερ-τρόμου του Lee Cronin, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο. Το νέο trailer φανερώνει ενα καλογυρισμένο και κάπως ποιοτικό θρίλερ-τρόμου, με εξαιρετική φωτογραφία και βαριά ατμόσφαιρα.

"Η Sarah (Seána Kerslake) μετακομίζει με τον πολύ ώριμο για την ηλικία του γιό της, Chris (James Quinn Markey), σε ενα απομονωμένο νέο σπίτι, σε μια εξοχική πόλη. Ο στόχος είναι να καταλαγιάσει τις ανησυχίες του, καθώς προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή ύστερα απο ενα πολύ δύσκολο παρελθόν.
Όμως, ύστερα απο μια ανησυχητική συνάντηση με εναν μυστηριωδη νέο γείτονα, τα νεύρα της Sarah βρίσκονται στα όρια. Ο Chris εξαφανίζεται στο δάσος πίσω απο το σπίτι τους και καθώς η Sarah τον αναζητά, ανακαλύπτει μια τεράστια τρύπα στο έδαφος. Αν και ο Chris επιστρέφει, η συμπεριφορά του φαίνεται διαφορετική και η Sarah αρχίζει να πιστεύει πως το αγόρι που γύρισε δεν είναι ο γιός της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Lee Cronin, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Stephen Shields. Πρωταγωνιστούν οι Seána Kerslake, James Quinn Markey, Simone Kirby, Steve Wall, Eoin Macken, Sarah Hanly, James Cosmo.

Το "The Hole In The Ground" που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Sundance με καλές κριτικές, θα κυκλοφορήσει σε video on demand μέσα σε μερικές ημέρες.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.