Νέο Trailer Απο Το "The Avengers: Age of Ultron"

0

Η Marvel κυκλοφόρησε ένα πρώτο trailer απο το "The Avengers: Age of Ultron", την συνέχεια της ταινίας "The Avengers" που κυκλοφόρησε το 2012.

"Οι πιο ατρόμητοι ήρωες της Γής, πρέπει να ενωθούν για μια ακόμη φορά, όταν το ιδιαίτερα "έξυπνο" ρομπότ που κατασκεύασε ο Tony Stark για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες απειλές, στρέφεται εναντίον του και ενάντια στην ανθρωπότητα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Joss Whedon ("The Avengers"), που υπογράφει και το σενάριο, βασισμένος πάντα στους χαρακτήρες που δημιουργησαν οι Stan Lee & Jack Kirby.

Πρωταγωνιστούν οι Scarlett Johansson, Aaron Taylor-Johnson, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, James Spader, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Cobie Smulders, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Hayley Atwell, Paul Bettany, Andy Serkis, Lou Ferrigno, Stellan Skarsgård, Don Cheadle, B.J. Britt, Thomas Kretschmann, Mariola Jaworska.

Με νέα πρόσωπα τον Aaron Taylor-Johnson ("Kickass") στο ρόλο του Quicksilver, την Elizabeth Olsen ("Godzilla") στο ρόλο της Scarlet Witch και τον James Spader ("The Blacklist") στη φωνή του Ultron, η δεύτερη ταινία του franchise φιλοδοξεί σε τεράστιες εισπράξεις.

Το "The Avengers: Age of Ultron", θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 30 Απριλίου του 2015.

Δείτε το trailer:

avengers-age-of-ultron-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.