Νέο Εντυπωσιακό Trailer Απο Το "The Neon Demon"

0

Η Broad Green Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο trailer απο το "The Neon Demon", την νέα ταινία του εκκεντρικού Δανού σκηνοθέτη Nicolas Winding Refn. Το νέο trailer είναι πραγματικά εντυπωσιακό, με υψηλή αισθητική, αισθησιακή ατμόσφαιρα και techno soundtrack.

"Οταν η Jesse, ένα επίδοξο μοντέλο, μετακομίζει στο Los Angeles, η νιότη και η ζωντάνια της θα γίνουν λεία μιας ομάδας γυναικών που έχουν εμμονή με την ομορφιά και που θα κάνουν το παν για να αποκτήσουν αυτά που αυτή διαθέτει."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Nicolas Winding Refn ("Valhalla Rising", "Drive"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Steven Canfield Crowley ("Life Is Dead") και Mary Laws, βασισμένοι στην ιστορία-μύθο της Δούκισσας Elizabeth Báthory.

Πρωταγωνιστούν οι Elle Fanning, Jena Malone, Christina Hendricks, Keanu Reeves, Desmond Harrington, Jamie Clayton, Abbey Lee, Bella Heathcote, Alessandro Nivola, Karl Glusman και Charles Baker.

Με μια ενδιαφέρουσα και ως συνήθως περίεργη ιστορία, η νέα ταινία του Nicolas Winding Refn αναμένεται σαν ένα υψηλής αισθητικής, ερωτικό θρίλερ τρόμου.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών στις 20 Μαϊου, ενώ η κινηματογραφική της διάθεση θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Δείτε το trailer [ακατάλληλο]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.