Νέο Ακατάλληλο Clip του V/H/S

0

Η Magnolia Pictures κυκλοφόρησε ενα νέο clip απο την ιστορία των "Radio Silence" της διαβόητης ανθολογίας τρόμου "V/H/S".

"Μια ομάδα κακοποιών προσλαμβάνεται απο εναν άγνωστο πελάτη να κλέψει μια σπάνια κασέτα VHS που βρίσκεται σε ενα ερημωμένο σπίτι. Φτάνοντας στο σπίτι βρίσκουν ενα μεγάλο αριθμό κασετών με αποτέλεσμα να πρέπει να δουν μια προς μια τις κασέτες για να βρούν αυτή που ψάχνουν. Κάθε μια απο τις κασέτες που βλέπουν περιέχει και μια φρικιαστική ιστορία με αληθινό βιντεοσκοπημένο υλικό που σοκάρει ακόμη και αυτούς..."

Θρίλερ τρόμου χωρισμένο σε έξι φρικιαστικές ιστορίες που έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο μετά την προβολή του στο φεστιβάλ SXSW του Τέξας και στο Sundance Film Festival αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Στη σκηνοθεσία και στο σενάριο βρίσκονται μερικοί απο τους πιο ταλαντούχους νέους δημιουργούς τρόμου όπως οι Matt Bettinelli-Olpin, David Bruckner, Ti West, Glenn McQuaid, Joe Swanberg, Adam Wingard, Radio Silence. Το "V/H/S" θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το clip:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.