Το Epix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από την τρίτη σεζόν του “Godfather of Harlem”, το αστυνομικό, τηλεοπτικό δράμα που εστιάζει στην αληθινή ιστορία του διαβόητου κακοποιού Bumpy Johnson, ο οποίος στις αρχές της δεκαετίας του 60′ επέστρεψε στο Harlem από μια δεκαετή ποινή στη φυλακή, για να βρει τη γειτονιά που κάποτε διοικούσε, σε διάλυση.
“Η τρίτη σεζόν βρίσκει τον Bumpy Johnson να συνεχίζει τη μάχη για τον έλεγχο του Harlem, μαζί με άλλους διεκδικητές του θρόνου και ειδικότερα την Κουβανέζικη μαφία από το γειτονικό Ισπανικό Harlem. Η μάχη απέναντι στην Κουβανέζικη μαφία, θα θέσει τον Bumpy, τους αγαπημένους του και την κοινότητα του, στο στόχαστρο όχι μόνο των αντίπαλων Ιταλών, αλλά και των αδίστακτων Λατίνων δολοφόνων και τελικά και της CIA. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον εγκληματικό υπόκοσμο και το κίνημα δικαιωμάτων των πολιτών, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ταραχώδεις περιόδους της Αμερικάνικης ιστορίας.”
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Chris Brancato (“First Wave”, “Narcos”) και Paul Eckstein (“Law & Order: Criminal Intent”). Πρωταγωνιστούν οι Forest Whitaker, Vincent D’Onofrio, Giancarlo Esposito, Michael Raymond-James, Ilfenesh Hadera, Lucy Fry, Whoopi Goldberg, Antoinette Crowe-Legacy, Jason Alan Carvell..
Η τρίτη σεζόν του “Godfather of Harlem” θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου.
Δείτε το trailer: