Τον Ιανουάριο Ξεκινά η Τελευταία Σαιζόν του "Spartacus"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο Starz ανακοίνωσε ότι η τρίτη σαιζόν του "Spartacus" θα είναι και η τελευταία. Η νέα σαιζόν που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο θα έχει τον τίτλο "Spartacus: War of the Damned" και θα αποτελέσει τον επίλογο μιας άκρως επιτυχημένης σειράς που ήδη προβάλλεται σε 150 χώρες σε όλο το κόσμο. Σύμφωνα με το δίκτυο το πιο σημαντικό ήταν να προφυλαχθεί το κύρος της σειράς και η κληρονομιά της κάτι που ίσως να κινδύνευε άν η σειρά δεν τελείωνε. Η σειρά των Steven DeKnight, Rob Tapert, Josh Donen και Sam Raimi αποτελεί μια απο τις πρωτοποριακές παραγωγές της αμερικανικής τηλεόρασης με εντυπωσιακή αισθητική και σκηνοθεσία που αποτελούν σημείο αναφοράς για την τηλεόραση.
Οσον αφορά την υπόθεση της νέας σαιζόν μετά την ήττα του Ρωμαίου διοικητή Gaius Claudius Glaber, ο Σπάρτακος και οι άνδρες του έχουν κερδίσει πολλές μάχες μεγαλώνοντας τον μύθο του ήρωα αλλά και τον στρατό του που αριθμεί πλέον πάνω απο 30.000 επαναστατημένους σκλάβους. Η Ρώμη πλέον αρχίζει και τρέμει κάτω απο την απειλή του Σπάρτακου."
Πρωταγωνιστούν οι Liam McIntyre (Spartacus), Manu Bennett (Crixus), Dustin Clare (Gannicus), Dan Feuerriegel (Agron), Cynthia Addai-Robinson (Naevia) Ellen Hollman (Saxa), Todd Lasance (Gaius Julius Caesar), Simon Merrellsho (Marcus Crassus) και Anna Hutchison (Laeta).

Spartacus: War of the Damned

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.