Το "The Last Starfighter" Μεταφέρεται Στην Τηλεόραση

0

Σύμφωνα με το Variety, η Surreal και ο Jonathan Betuel ετοιμάζουν την μεταφορά στη μικρή οθόνη του "The Last Starfighter", της sci-Fi περιπέτειας που κυκλοφόρησε το 1984, με σκηνοθέτη τον Nick Castle και πρωταγωνιστή τον Lance Guest.

"Ένας νεαρός άντρας, που είναι εθισμένος με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια, βρίσκει τον εαυτό του να στρατολογείται ως πιλότος σε μια εξωγήινη αμυντική δύναμη."

Το σενάριο της μεταφοράς που θα έχει τον τίτλο "The Starfighter Chronicles" θα αναλάβει ο Jonathan R. Betuel, ο άνθρωπος που έγραψε το σενάριο και της κινηματογραφικής ταινίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τηλεοπτική σειρά δεν θα συνεχίζει απαραίτητα απο εκεί που τελείωσε η ταινία, ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης, η σειρά θα ενσωματώσει πρωτοποριακές σκηνές εικονικής πραγματικότητας που θα υλοποιήσει η εταιρεία Surreal.

Tην παραγωγή του φιλόδοξου project που κατά καιρούς είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον του Steven Spielberg, θα επιβλέψουν οι Andy Vick, Rick Rey και φυσικά ο Jonathan R. Betuel, ενώ προς το παρόν παραμένει άγνωστο το δίκτυο που θα το φιλοξενήσει.

Η ταινία "The Last Starfighter" κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1991, με τον τίτλο "Ο Αστρομαχητής".

Δείτε το trailer της ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.