Το SyFy Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Του "Van Helsing"

0

Σύμφωνα με το Deadline, το δίκτυο SyFy παρήγγειλε τα 13 πρώτα επεισόδια απο το "Van Helsing", την νέα τηλεοπτική σειρά της Nomadic Pictures ("Fargo", "Hell On Wheels").

"Η ιστορία εστιάζει στην Vanessa Helsing, την κόρη του διάσημου κυνηγού βρυκολάκων και μεγάλος αντίπαλος του Δράκουλα, Abraham Van Helsing. Η Vanessa αναστένεται 5 χρόνια στο μέλλον και διαπιστώνει ότι οι βρυκόλακες έχουν κυριαρχήσει στον κόσμο και πως η ίδια διαθέτει μοναδικές δυνάμεις πάνω τους. Η Vanessa αποτελεί την τελευταία ελπίδα των ανθρώπων για μια αντεπίθεση που θα τους βοήθησει να ανακτήσουν αυτά που έχασαν."

Kelly Overton

Kelly Overton

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Neil LaBute ("The Wicker Man"), ενώ την σκηνοθεσία των επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Amanda Tapping ("The Magicians"), Michael Nankin ("Hell on Wheels"), David Frazee (Orphan Black) και Simon Barry ("Continuum").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Vanessa Helsing βρίσκεται η Kelly Overton ("Legends", "True Blood"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι David Cubitt ("Ray Donovan"), Jonathan Scarfe ("Hell on Wheels"), Christopher Heyerdahl ("Hell on Wheels"), Tim Guinee ("Homeland") και Paul Johansson ("Mad Men").

Η πρώτη σαιζόν του "Van Helsing" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2016.

Δείτε το promo:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.