Το Spike Tv Παρήγγειλε Την Πρώτη Σαιζόν Του "Red Mars"

0

Πρίν απο ένα περίπου χρόνο είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση του Spike Tv να μεταφέρει στην τηλεόραση το "Red Mars", την best-selling sci-fi τριλογία βιβλίων που έγραψε ο Kim Stanley Robinson. Απ΄'οτι φαίνεται, η πρόθεση δεν έμεινε στα λόγια καθώς σύμφωνα με το Variety, το δίκτυο παρήγγειλε ολόκληρη την πρώτη σαιζόν της σειράς που θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια.

"Το Red Mars ξεκινά το 2026 με το πρώτο αποικιακό ταξίδι στον Άρη με το σκάφος Ares, το μεγαλύτερο διαπλανητικό διαστημόπλοιο που κατασκευάστηκε ποτέ και με πλήρωμα τους πρώτους 100 αποίκους του πλανήτη Άρη. Η αποστολή αποτελεί μια συνεργασία της Ρωσίας και της Αμερικής που συμμετέχουν με 70 ανθρώπους στο πλήρωμα. Ο στόχος της αποστολής είναι η αποικιοποίηση και η μεταμόρφωση της ατμόσφαιρας και του εδάφους του Άρη σε ένα βιώσιμο μέρος για τους ανθρώπους."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο J. Michael Straczynski (“Babylon 5”, “Sense8 ”), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Vince Gerardis ("Game Of Thrones").

Σύμφωνα με την Sharon Levy, Αντιπρόεδρο Προγράμματος στο Spike:

"Η καρδιά και η ψυχή του Red Mars είναι η ανθρωπότητα. Αυτή η ομάδα των ξένων, πρέπει να βρεί έναν τρόπο για να ζήσουν και να επιβιώσουν μαζί, κάτω απο τις πιο αντίξοες συνθήκες που έχει αντιμετωπίσει ποτέ η ανθρωπότητα, για να γίνουν η πρώτη εν ζωή γενιά Αρειανών."

Με μεγάλη προσοχή στις επιστημονικές λεπτομέρειες, ανάλυση πολιτικών και κοινωνικών ιδεών και μια πλούσια γκάμα χαρακτήρων, οι νουβέλες του Kim Stanley Robinson αποτελούν ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για την τηλεοπτική σειρά, που άν υλοποιηθεί σωστά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο.

Η πρώτη σαιζόν της φιλόδοξης σειράς θα κάνει πρεμιέρα το 2017, στο Spike, που απ΄'οτι φαίνεται να επιθυμεί να επανέλθει στις original σειρές.

mars-trilogy-kim-stanley-robinson

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.