Το "Raised by Wolves" Επιστρέφει Στις Αρχές Του 2022

0

Ύστερα από μια πρώτη σεζόν που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, η τηλεοπτική σειρά "Raised by Wolves" θα επιστρέψει για την δεύτερη στις αρχές του 2022. Αν και η σειρά των Aaron Guzikowski και Ridley Scott διαθέτει μια φρέσκια και πρωτότυπη ιστορία, οι κάπως ξύλινες ερμηνείες και ο αργός ρυθμός της πρώτης σεζόν, δεν την βοήθησαν να εξελιχθεί σε μεγάλο hit για το HBO Max.

"Η ιστορία εστιάζει σε δυο ανδροειδή σε ρόλους πατέρα και μητέρας, που έχουν αναλάβει την αποστολή να αναθρέψουν παιδιά ανθρώπων στον πλανήτη Kepler-22b. Καθώς η αναπτυσσόμενη αποικία των ανθρώπων απειλείται με τον διχασμό από τις θρησκευτικές διαφορές, τα ανδροειδή θα μάθουν πως ο έλεγχος των πεποιθήσεων των ανθρώπων, αποτελεί μια επικίνδυνη και δύσκολη αποστολή. Στη δεύτερη σεζόν, τα ανδροειδή Mother (Amanda Collin) και Father (Abubakar Salim), μαζί με τα έξι παιδιά που φροντίζουν, θα ενταχθούν σε μια νέα αποικία αθεϊστών, στην τροπική ζώνη του Kepler-22b. Καθώς πλοηγείται μέσα σε αυτή την περίεργη κοινωνία, το 'βιολογικό' παιδί της Μητέρας θα εξελιχθεί σε μια απειλή που μπορεί να αφανίσει τα λιγοστά απομεινάρια της ανθρώπινης ύπαρξης."

Δημιουργός και showrunner της σειράς είναι ο Aaron Guzikowski ("Prisoners"), ο οποίος εκτελεί και χρέη παραγωγού μαζί με τους Ridley Scott ("Alien", "Gladiator"), David W. Zucker ("The Man in the High Castle"), Jordan Sheehan ("The Terror"), Adam Kolbrenner ("Prisoners") και την Robyn Meisinger.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν όλα τα μέλη του cast της πρώτης σεζόν που περιλαμβάνει τους Amanda Collin ("A Conspiracy of Faith"), Abubakar Salim ("Jamestown"), Winta McGrath ("Doctor Doctor"), Niamh Algar ("The Virtues"), Travis Fimmel ("Vikings"), Jordan Loughran ("Emerald City"), Felix Jamieson ("Game of Thrones"), Ethan Hazzard ("Damned"), Aasiya Shah ("The Beast Must Die"), Ivy Wong ("Star Wars: Rogue One"), Matias Varela ("Narcos").

Τα νέα μέλη που θα προστεθούν στο cast στη δεύτερη σεζόν είναι οι James Harkness ("Macbeth"), Selina Jones ("Fragments"), Peter Christoffersen ("When the Dust Settles"), Kim Engelbrecht ("Reyka"), Jennifer Saayeng ("Cursed") και Morgan Santo ("The Watch").

Η δεύτερη σεζόν του "Raised by Wolves" θα κάνει πρεμιέρα μέσα στους πρώτους μήνες του 2022, ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.