Το Netflix Ξεκινά Την Παραγωγή Των Ιστοριών Του Mark Millar

0

Πρίν απο περίπου ένα χρόνο είχαμε αναφερθεί στην απόκτηση του Millarworld απο το Netflix, τον εκδοτικό οίκο comics που ίδρυσε ο Mark Millar, ο δημιουργός των comics "Wanted", "Kick-Ass" και "Kingsman". Σήμερα, η υπηρεσία streaming ανακοίνωσε πως ξεκινά την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και φίλμ απο τον πλούσιο κατάλογο του δημιουργού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πρώτη παραγωγή που θα υλοποιήσει το Netflix θα είναι μια τηλεοπτική σειρά που θα βασιστεί στο "Jupiter’s Legacy", το comic του Millar που περιγράφεται σαν ένα έπος σούπερ ηρωών που ακολουθεί μια ομάδα παιδιών με υπερφυσικές δυνάμεις, που προσπαθούν να ακολουθήσουν τα χνάρια των γονιών τους.

Το Netflix Ξεκινά Την Παραγωγή Των Ιστοριών Του Mark Millar

Στη θέση του showrunner της σειράς βρίσκεται ο Steven S. DeKnight ("Spartacus", "Daredevil"), ο οποίος θα σκηνοθετήσει και το πρώτο επεισόδιο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το "American Jesus", μια μεταφυσική σειρά που εστιάζει σε 12χρονο αγόρι που πιστεύει πως αποτελεί την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού.

Το Netflix Ξεκινά Την ΠαΤο Netflix Ξεκινά Την Παραγωγή Των Ιστοριών Του Mark MillarΤο Netflix Ξεκινά Την Παραγωγή Των Ιστοριών Του Mark Millarραγωγή Των Ιστοριών Του Mark Millar

Μια σειρά που θα "τρέξουν" οι Everardo Gout & Leopoldo Gout, οι παραγωγοί των σειρών "Instinct" και "Zoo".

Όσον αφορά τα φίλμ, το πρώτο που θα υλοποιηθεί θα είναι το "Empress", μια sci-fi ταινία που εστιάζει σε μια Βασίλισσα, η οποία προσπαθεί να διαφύγει μαζί με τα παιδιά της απο τον δικτάτορα σύζυγο της, με την χρήση της τηλεμεταφοράς απο πλανήτη σε πλανήτη. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει η Lindsey Beer, η σεναριογράφος του "Chaos Walking" που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019 και του "Godzilla vs. Kong" που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

Λίγο αργότερα, θα ξεκινήσει η παραγωγή στο φίλμ "Huck" του Ted Melfi ("St. Vincent", "Hidden Figures") και στο "Sharkey The Bounty Hunter", που έγραψε ο Michael Bacall ("Scott Pilgrim vs. the World", "21 Jump Street").

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει απο την σειρά υλοποίησης, το Netflix θα ξεκινήσει την αξιοποίηση του Millarworld υλοποιώντας πρώτα τις νεανικές ιστορίες και μετά αναμένεται να περάσει στο πιο adult περιεχόμενο, κάτι απολύτως λογικό καθώς όλη αυτή η μετάβαση απο τα comics θα χρειαστεί μια περίοδο προσαρμογής...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.