Το Netflix Παρήγγειλε Το "Altered Carbon"

0

Το Netflix παρήγγειλε το "Altered Carbon", το φουτουριστικό δράμα της Laeta Kalogridis ("Shutter Island", "Avatar").

"Η ιστορία εξελίσσεται στον 25ο αιώνα, μια εποχή όπου το ανθρώπινο μυαλό έχει ψηφιοποιηθεί και η ψυχή είναι πλέον φορητή απο το ένα σώμα στο άλλο. Ο Takeshi Kovacs, ένας πρώην κορυφαίος διαστρικός μαχητής γνωστός και σαν ο Διπλωμάτης που φυλακίστηκε για 500 χρόνια, μεταφέρεται σε ένα μέλλον που προσπάθησε να αποτρέψει. Αν μπορεί να λύσει το μυστήριο ενός φόνου σε ένα κόσμο όπου η τεχνολογία κατέστησε τον θάνατο σχεδόν παρωχημένο, τότε θα έχει την ευκαιρία για μια νέα ζωή στη Γή."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει η Laeta Kalogridis, βασισμένη στην ομώνυμη cyberpunk, sci-fi νουβέλα του Richard Morgan, που το 2003 κέρδισε το Βραβείο Philip K. Dick. Η ελληνικής καταγωγής Kalogridis, θα εκτελέσει και χρέη showrunner και παραγωγού μαζί με τους David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross.

Εχοντας πρόσφατα ανακοινώσει ότι θα ξοδέψει 6 δις δολαρια για νέα τηλεοπτικά προγράμματα μόνο μέσα στο 2016, το Netflix συνεχίζει ακάθεκτο τις προσθήκες που ελπίζουμε να εξελιχθούν και σε αξιόλογες παραγωγές.

Το "Altered Carbon" θα αποτελείται απο δέκα επεισόδια.

altered-carbon-book

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.