Το Hulu Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sweet Tooth"

0

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Sweet Tooth", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic του Jeff Lemire, που εκδόθηκε απο την Vertigo, την θυγατρική της DC Comics.

"Το Sweet Tooth αποτελεί την ιστορία ενηλικίωσης του Gus, ένα νεαρό αγόρι με χαρακτηριστικά ελαφιού, που εγκαταλείπει το σπίτι του για να γνωρίσει τον κόσμο που έχει καταστραφεί απο ενα κατακλυσμικό γεγονός. Ο Gus μπαίνει σε μια ομάδα υβριδίων και ανθρώπων, που προσπαθούν να βρούν απαντήσεις πίσω απο αυτό το καταστροφικό γεγονός. Αυτό όμως που θα ανακαλύψουν, είναι μια μια συνομωσία που τα τους αναγκάσει να αμφισβητήσουν την ίδια τους την ύπαρξη."

Το Hulu Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sweet Tooth"

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Jim Mickle ("Hap and Leonard"), ο οποίος θα αναλάβει και το ρόλο του σκηνοθέτη, αλλά και του παραγωγού, μαζί με τους Robert Downey Jr. και Susan Downey της εταιρείας παραγωγής που θα υλοποιήσει το project σε συνεργασία με την Warner Bros. TV.

Έτσι, ύστερα απο το "Marvel’s Runaways", το Hulu αποκτά (αν πετύχει ο πιλότος) και μια δεύτερη comic σειρά, που ελπίζουμε να είναι καλύτερη απο την πρώτη...

 

Το Hulu Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Sweet Tooth"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.