Το HBO Max Παράγγειλε Το "Subject To Change"

0

Το HBO Max παράγγειλε το "Subject To Change", την νέα τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας του J.J Abrams, ο οποίος επιστρέφει σαν σεναριογράφος στην τηλεόραση ύστερα από 13 χρόνια και την τηλεοπτική σειρά "Fringe".

"Ένας απεγνωσμένος φοιτητής του κολεγίου αποφασίζει να λάβει μέρος σε μια κλινική δοκιμή, που θα αποτελέσει την αφορμή για το ξεκίνημα μιας άγριας, τρομακτικής περιπέτειας που αψηφά όλους τους κανόνες της λογικής και της πραγματικότητας."

Δημιουργός της σειράς είναι ο J.J Abrams, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο, ενώ στη θέση της showrunner βρίσκεται η Jennifer Yale ("Dexter", "Da Vinci's Demons").

Ο J.J Abrams ξεκίνησε την καριέρα του από την τηλεόραση, έχοντας γράψει το σενάριο στις τηλεοπτικές σειρές "Felicity", "Alias", "Lost" και "Fringe", αρκετά επιτυχημένες σειρές που του άνοιξαν τον δρόμο για τον κινηματογράφο. Εκεί όμως τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο επιτυχημένα για τον Αμερικανό δημιουργό, καθώς τόσο τα δυο φιλμ του "Star Trek", όσο και τα δυο φιλμ του "Star Wars" που σκηνοθέτησε, δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν.

Η σειρά αποτελεί μέρος της συμφωνίας του J.J Abrams και της εταιρείας του Bad Robot με την WarnerMedia, μια συμφωνία που επίσης περιλαμβάνει το "Constantine", το "Justice League Dark", το "Overlook" (spinoff του "The Shining"), το "Duster" και το "Demimonde".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.