Το HBO Max Ετοιμάζει Το "The Girl Before"

0

Το HBO Max ετοιμάζει το "The Girl Before", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του JP Delaney.

"Η ιστορία ακολουθεί την Jane, μια νέα γυναίκα που θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει σε ένα πολύ όμορφο, μινιμαλιστικό σπίτι που σχεδίασε ένας μυστηριώδης αρχιτέκτονας. Όμως υπάρχει ένα 'αλλά', καθώς θα πρέπει να υπακούσει σε μια λίστα κανόνων που ο ίδιος έχει θέσει.
Καθώς η Jane αρχίζει να νιώθει πως το σπίτι ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω της, ανακαλύπτει σοκαρισμένη πως η Jane, η προηγούμενη ένοικος πέθανε μέσα στο ίδιο σπίτι, κάτι που θα την αναγκάσει να αντιμετωπίσει ανησυχητικά παρόμοιες καταστάσεις. Καθώς οι διαδρομές των δυο γυναικών αρχίζουν να διαπλέκονται, η Jane αρχίζει να αναρωτιέται αν θα έχει την ίδια μοίρα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο δημιουργός του βιβλίου JP Delaney, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Marissa Lestrade ("Deep State"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Lisa Brühlmann ("Blue My Mind", "Killing Eve").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Gugu Mbatha-Raw ("Belle", "The Morning Show") και David Oyelowo ("Selma", "Interstellar"), ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του υπόλοιπου cast.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του βιβλίου και της σειράς JP Delaney:

"Έχοντας γράψει για την τηλεόραση στο παρελθόν, ένα από τα όνειρα μου ήταν να γράψω την τηλεοπτική μεταφορά του 'The Girl Before'. Τα ψυχολογικά θρίλερ μπορούν να είναι πιο συναρπαστικά στην τηλεόραση απ΄ότι στο σινεμά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξανά-αφηγηθώ αυτή την συγκεκριμένη ιστορία σε ένα οπτικό μέσο.
Μπορεί το περιβάλλον μας, όπως ένα special σπίτι, να επηρεάσει τον χαρακτήρα μας ή και ακόμη να μας αλλάξει? Η δυνατότητα να αλλάξουμε τα πιστεύω μας και τον χαρακτήρα μας, είναι πολύ συναρπαστική για εμένα. Ανυπομονώ να ζωντανέψω αυτό το θρίλερ με την γυναικεία ώθηση."

Η σειρά των τεσσάρων επεισοδίων, που αποτελεί μια συμπαραγωγή του HBO Max και του BBC One, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022...

 

Το HBO Max Ετοιμάζει Το "The Girl Before"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.