Το FX Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Bastard Executioner"

0

Το δίκτυο FX παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Bastard Executioner", της νέας τηλεοπτικής σειράς του Kurt Sutter, του δημιουργού των σειρών "The Shield" και "Sons Of Anarchy".

"Η σειρά αφηγείται την ιστορία του Wilkin Brattle, ενός ιππότη-πολεμιστή της φρουράς του Βασιλιά Edward Του Τρίτου, ο οποίος έχει κλονιστεί απο τους πολέμους και αποφασίζει να αφήσει το σπαθί του. Οταν όμως η βία τον ξαναβρίσκει, θα αναγκαστεί να ξαναπάρει στα χέρια του το πιο ματωμένο σπαθί απ΄'ολα."

Το σενάριο της σειράς θα γράψει φυσικά ο Kurt Sutter, ενώ τη σκηνοθεσία του πιλότου έχει αναλάβει ο Paris Barclay ("NYPD Blue", "Sons of Anarchy").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Wilkin Brattle, θα βρεθεί ο νεοεμφανιζόμενος Αυστραλός ηθοποιός Lee Jones, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Stephen Moyer ("True Blood"), Sam Spruell ("The Last Ship"), Katey Sagal ("Sons of Anarchy"), Flora Spencer-Longhurst ("Leonardo"), Darren Evans ("Galavant"), Danny Sapani ("Penny Dreadful"), Timothy V. Murphy ("True Detective"), Sarah White ("Sons of Anarchy") και Matthew Rhys ("The Americans").

Η παραγωγή του πιλότου θα ξεκινήσει στις 19 Μαρτίου στην Ουαλία.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.