Το Fox Παρήγγειλε Το "The Frankenstein Code"

0

Το δίκτυο Fox παρήγγειλε το "The Frankenstein Code", την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι εμπνευσμένη απο την δημοφιλή ιστορία της Mary Shelley.

"Η ιστορία εστιάζει στον Adam Tremble, ένα διεφθαρμένο πράκτορα του FBI που θα του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή όταν θα επιστρέψει απο τον θάνατο. Τώρα νεότερος και δυνατότερος, ο Tremble θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στους παλιούς του πειρασμούς και τον νέο του σκοπό στη ζωή: να αντιμετωπίζει απειλές που ξεφεύγουν απο τα όρια και τις ικανότητες του FBI. Ταυτόχρονα, ο Tremble θα πρέπει να χειριστεί και την πολύπλοκη σχέση του με τους "δημιουργούς" του: ένα αντικοινωνικό δισεκατομυριούχο του Internet και την γενετίστρια δίδυμη αδελφή του."

Το σενάριο της σειράς έχει αναλάβει ο Rand Ravich ("Crisis", "Life", "The Astronaut’s Wife"), που θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Howard Gordon ("Homeland", "Tyrant").

Πρωταγωνιστούν οι Rob Kazinsky ("True Blood"), Adhir Kalyan ("Rules of Engagement"), Tim DeKay ("White Collar"), Dilshad Vadsaria ("Revenge"), Philip Baker Hall ("Childrens Hospital"), Tiffany Lang, Ciara Bravo, Heather D. Benoit, Joe Brooks Jr..

Η σειρά που αρχικά είχε τον τίτλο "Frankenstein" θα κάνει πρεμιέρα στο Fox μέσα στο 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.