Το Apple TV+ Ετοιμάζει Το "Lessons In Chemistry"

0

Μέσα στον "πόλεμο" των υπηρεσιών streaming που συνεχώς κλιμακώνεται, το Apple TV+ φαίνεται να έχει μείνει αρκετά πίσω, καθώς το Netflix, το Disney+, το Amazon Prime, το HBO Max και το Hulu, βρίσκονται πολύ πιο πάνω όσον αφορά τα νούμερα των συνδρομητών.

Με άφθονο χρήμα στα συρτάρια της, η υπηρεσία streaming της Apple δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα και ήδη έχει στα σκαριά πάρα πολλές νέες παραγωγές. Μια από αυτές είναι και το "Lessons In Chemistry", μια νέα τηλεοπτική σειρά με υψηλό προφίλ.

"Η ιστορία εξελίσσεται στις αρχές της δεκαετίας του 60' και ακολουθεί την Elizabeth Zott, η οποία βλέπει το όνειρο της να γίνει επιστήμονας να παγώνει, σε μια κοινωνία που πιστεύει πως ο γυναίκες ανήκουν στο χώρο του σπιτιού και όχι στην εργασία. Όταν η Elizabeth μένει έγκυος, απολύεται από το εργαστήριο της και πλέον μένει μόνη της. Αρνούμενη να παραμείνει άπραγη, χρησιμοποιεί την επινοητικότητα που μόνο μια μοναχική μητέρα διαθέτει. Δέχεται μια δουλειά ως παρουσιαστής σε μια τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής και επιχειρεί να διδάξει σε ένα έθνος παραμελημένων γυναικών - και τους άνδρες που ξαφνικά αρχίζουν να ακούν - κάτι περισσότερο από συνταγές, ενώ την ίδια ώρα λαχταρά να επιστρέψει στην αληθινή της αγάπη, την επιστήμη."

Δημιουργός της σειράς είναι η Susannah Grant ("Erin Brockovich", "Unbelievable"), η οποία υπογράφει και το σενάριο βασισμένη στην επερχόμενη νουβέλα της Bonnie Garmus. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Elizabeth Zott, βρίσκεται η Brie Larson ("Captain Marvel", "Room"), ενώ προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα την πλαισιώσουν.

Το "Lessons In Chemistry" που βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.