Το AMC Παρήγγειλε 2 Σαιζόν Απο Το Spinoff Του "The Walking Dead"

0

Το δίκτυο AMC κυκλοφόρησε την πρώτη εικόνα απο την νέα τηλεοπτική σειρά που είναι εμπνευσμένη απο το σύμπαν του "The Walking Dead", ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι παρήγγειλε τις δυο πρώτες σαιζόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του AMC, η νέα σειρά θα εξελίσσεται στο Los Angeles και θα εστιάσει σε νέους χαρακτήρες και πλοκή, ενώ η πρώτη σαιζόν θα αποτελείται απο έξι ωριαία επεισόδια.

Το σενάριο της νέας σειράς έχει αναλάβει ο Dave Erickson ("Marco Polo"), ο οποίος θα είναι και ο showrunner, ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκεται η ομάδα του "Walking Dead", που αποτελείται απο τους Robert Kirkman, Gale Anne Hurd και David Alpert.

Σύμφωνα με τον Robert Kirkman, τον δημιουργό του comic και παραγωγό των σειρών:

"Η παραγγελία των δυο πρώτων σαιζόν αποτελεί ένδειξη πίστης απο το AMC, που φαίνεται να πιστεύει ότι η νέα σειρά που δημιουργούμε θα σεβαστεί το The Walking Dead, επεκτείνοντας τον κόσμο που δημιούργησα ενώ ταυτόχρονα θα μας δώσει την δυνατότητα να προφέρουμε κάτι το καινούργιο στην ιστορία. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί πλέον έχουμε την ευκαιρία να αφηγηθούμε αυτή την απίστευτη ιστορία και να δείξουμε στους θαυμαστές ότι το The Walking Dead έχει πολύ περισσότερο βάθος απ΄'οτι νόμιζαν."

Πρωταγωνιστές της νέας σειράς είναι οι Cliff Curtis ("Gang Related"), Kim Dickens ("Sons of Anarchy"), Frank Dillane ("Harry Potter and the Half-Blood Prince"), Alycia Debnam Carey ("Into the Storm"), Andrew Patrick Ralston.

Η πρώτη σαιζόν της νέας σειράς που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι, ενώ η δεύτερη σαιζόν θα κυκλοφορήσει το 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.