Το AMC Παράγγειλε Το "Tales of The Walking Dead"

0

Αν και το franchise του "The Walking Dead", βρίσκεται σε καθοδική πορεία εδώ και χρόνια, το δίκτυο AMC εξακολουθεί να επενδύει πάνω του καθώς υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του. Έτσι και σύμφωνα με την ανακοίνωση της AMC Networks, το δίκτυο παράγγειλε μια νέα spin-off τηλεοπτική σειρά με τον τίτλο "Tales of The Walking Dead". Η νέα σειρά, αποτελείται σε πρώτη φάση από έξι επεισόδια και θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του νέου χρόνου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η νέα σειρά που θα έχει την μορφή ανθολογίας, εξελίσσεται στο ίδιο σύμπαν με το comic και την σειρά "The Walking Dead". Το κάθε επεισόδιο θα διαθέτει μια αυτοτελή ιστορία, με χαρακτήρες που ήδη γνωρίζουμε, αλλά και καινούργιους. Χρέη showrunner θα εκτελέσει ο Channing Powell, σεναριογράφος και παραγωγός τόσο του "The Walking Dead", όσο και του "Fear the Walking Dead", ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τον Scott M. Gimple.

Σύμφωνα με τον Dan McDermott, τον Πρόεδρο προγράμματος των AMC Networks & AMC Studios:

"Το 'The Walking Dead' είναι μια σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και προσέλκυσε έναν στρατό παθιασμένων θαυμαστών. Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες για νέες ιστορίες σε αυτόν τον κόσμο και το φορματ της ανθολογίας 'Tales of the Walking Dead', θα μας δώσει την ευελιξία να ψυχαγωγήσουμε τόσο τους υπάρχοντες θαυμαστές, αλλά και να καλωσορίσουμε τους νέους θεατές, ειδικά στις πλατφόρμες streaming. Έχουμε δει την γοητεία αυτού του φορματ σε κλασικές σειρές της τηλεόρασης, όπως το 'The Twilight Zone' και πιο πρόσφατα το 'Black Mirror' και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα κινήσουμε το ενδιαφέρον των θεατών με αυτό τον τρόπο και με υπόβαθρο αυτόν το πολύ μοναδικό και συναρπαστικό κόσμο."

Αυτή την στιγμή το "The Walking Dead" βρίσκεται στην ενδέκατη και τελευταία σεζόν του, ενώ οι spin-off σειρές, "Fear The Walking Dead" και "The Walking Dead: World Beyond", βρίσκονται στην έβδομη και δεύτερη σεζόν αντίστοιχα.

Το "Tales of The Walking Dead" θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2022, μέσα από το AMC+ και το AMC...

Το AMC Παράγγειλε Το "Tales of The Walking Dead"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Σχολιάστε