Το AMC Απέκτησε Την Μίνι Σειρά "The Beast Must Die"

0

Το δίκτυο AMC ανακοίνωσε την απόκτηση του "The Beast Must Die", την τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης νουβέλας του Nicholas Blake. Η σειρά που χαρακτηρίζεται ως θρίλερ-εκδίκησης, αρχικά δημιουργήθηκε για το βρετανικό BritBox, αλλά τελικά θα διατεθεί μέσα από το αμερικανικό δίκτυο AMC, αποτελούμενη από έξι επεισόδια.

"Η ιστορία εστιάζει σε μια μητέρα που πενθεί τον χαμό του γιου της. Αποφασισμένη και οργισμένη, εισχωρεί στην ζωή του ανθρώπου που πιστεύει πως δολοφόνησε τον γιό της."

Το AMC Απέκτησε Την Μίνι Σειρά "The Beast Must Die"

Στη σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων βρίσκεται ο Dome Karukoski ("Tolkien"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Gaby Chiappe ("Their Finest"), βασισμένη στη νουβέλα μυστηρίου του Nicholas Blake.

Πρωταγωνιστούν οι Jared Harris ("Chernobyl, "The Terror"), Cush Jumbo ("The Good Wife"), Billy Howle ("MotherFatherSon"), Nathaniel Parker ("Vanity Fair"), Geraldine James ("Utopia"), Maeve Dermody ("Carnival Row"), Barney Sayburn, Mia Tomlinson, Manjinder Virk.

Το AMC Απέκτησε Την Μίνι Σειρά "The Beast Must Die"

Σύμφωνα με τον Dan McDermott, τον Πρόεδρο προγράμματος της AMC Networks:

"Αυτή η σειρά αποτελεί κάτι το μοναδικό για το AMC και τους συνδρομητές του AMC+. Συνεχίζει μια παράδοση πολύ επιτυχημένων σχέσεων με τον υπέροχο Jared Harris και τους φίλους μας στην Scott Free και δημιουργεί μια νέα συνεργασία με την BritBox και την New Regency Television. Το 'The Beast Must Die' τιμά την νουβέλα πάνω στην οποία είναι βασισμένο, με μια εξαιρετική τηλεοπτική σειρά που εστιάζει στην καρδιά του πένθους, του μίσους, της εκδίκησης και που μας επιτρέπει να θέσουμε ερωτήματα για την δική μας ανθρωπιά, μέσα από έναν συναρπαστικό και έναν γεμάτο σασπένς τρόπο."

Το "The Beast Must Die" που αποτελεί μια συμπαραγωγή της New Regency Television International και της Scott Free του σκηνοθέτη Ridley Scott, θα διατεθεί από το AMC μέσα στο 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.