Το ABC Παρήγγειλε Τον Πιλότο Του "Damage Control"

0

Το δίκτυο ABC παρήγγειλε το επεισόδιο-πιλότο του "Damage Control", την νέα τηλεοπτική σειρά της Marvel Television που βασίζεται φυσικά στην ομώνυμη σειρά comics που δημιούργησαν οι Dwayne McDuffie και Ernie Colón.

"Η ιστορία εστιάζει στο συνεργείο καθαρισμού της Marvel. Μια ομάδα που ασχολείται με τις συνέπειες των συγκρούσεων των σούπερ ηρώων. Είναι αυτοί που αναλαμβάνουν να επιστρέψουν τα σούπερ-όπλα στους ιδιοκτήτες τους, να επανασχεδιάσουν ένα γάμο που εξαϋλώθηκε σε μια μάχη σούπερ ηρώων ή ακόμη και τον εντοπισμό ενός αγνοούμενου Αφρικανικού παπαγάλου-βραβείου που μετατράπηκε σε πέτρα. Κάποιες φορές οι πιο σημαντικοί σούπερ ήρωες είναι αυτοί που βρίσκονται στα παρασκήνια και αυτούς ακολουθεί το 'Damage Control'."

Το σενάριο της μεταφοράς θα αναλάβει ο Ben Karlin ("Modern Family"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους David Miner και Jeph Loeb.

Ετσι ύστερα απο το "Agents of S.H.I.E.L.D." και το "Agent Carter", το ABC προσθέτει μια ακόμη σειρά της Marvel στο πρόγραμμα της και ευελπιστεί αυτή η τρίτη σειρά να αποδειχθεί και η πιο επιτυχημένη, καθώς οι δυο πρώτες κινούνται στην μετριότητα.

Τα επεισόδια της κωμικής σειράς θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών και το φορμάτ του sitcom...

damage-control-comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.