Τηλεοπτικές Σειρές με Αδοξο Τέλος: "Rubicon"

0

"Ο Will Travers εργάζεται ως αναλυτής δεδομένων σε μια ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών που εδρεύει στη Νεα Υόρκη. Δουλειά των - υψηλού IQ - αναλυτών εκεί είναι να αναλύουν καθημερινά τα δημοσιεύματα στο τύπο και να ψάχνουν για κωδικοποιημένα μηνύματα τρομοκρατών. Τα μηνύματα μπορούν να βρεθούν οπουδήποτε - μέσα σε σταυρόλεξα, σε αγγελίες ακόμη και σε δημοσιευμένα άρθρα. Την ρουτίνα της καθημερινότητας του Will θα διαταράξει μια ανακάλυψη που θα τον μπλέξει σε μια ιστορία επικών διαστάσεων οπου τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται..."

Υψηλού επιπέδου τηλεοπτική σειρά, δράματος-μυστηρίου-συνομωσίας απο τον δημιουργό Jason Horwitch ("Medical Investigation") και με παραγωγό την Leslie Jacobowitz ("The Wire"). Το cast είναι εξαιρετικό με τον πολύ καλό James Badge Dale ("24", "The Departed") στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και τους Dallas Roberts, Miranda Richardson, Christopher Evan Welch, Jessica Collins, Arliss Howard, Michael Cristofer, Lauren Hodges, Annie Parisse να δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνειών.

Το "Rubicon" ξεκίνησε το 2010 στο τηλεοπτικό δικτύο AMC και αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των 13 επεισοδίων η σειρά δεν ανανεώθηκε παρά τις εξαιρετικές κριτικές που είχε λάβει. Πολλοί θεωρούν ότι η κύρια αιτία της ακύρωσης της σειράς υπήρξε η έντονη αντιαμερικανική διάθεση καθώς στο σενάριο υπήρχαν αναφορές για συμμετοχή της αμερικανικής elite σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το "Rubicon" αποτελεί σημείο αναφοράς για τις τηλεοπτικές σειρές καθώς παρά την αργή του εξιστόρηση διαθέτει μια αγωνιώδη ατμόσφαιρα που σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές ερμηνείες καθηλώνει τον θεατή.

rubicon tv series wallpaper

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.