Τέλος για το "The Killing" απο το AMC

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο AMC ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει την τηλεοπτική σειρά "The Killing". Υστερα απο δυο σαιζόν και αφού αποκαλύφθηκε ο δολοφόνος της Rosie Larsen το δίκτυο έκρινε σκόπιμο η σειρά να μην επιστρέψει με νέα υπόθεση.

Βασισμένο στη Δανέζικη τηλεοπτική σειρά "Forbrydelson" το "The Killing" αποτέλεσε μια απο τις κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης για το 2011.

Η σειρά του AMC επικεντρώνεται γύρω απο το φόνο μιας νεαρής κοπέλας στο Seattle και την προσπάθεια της τοπικής αστυνομίας να βρεί τον δολοφόνο της. Οι εξαιρετικές ερμηνείες απο το πολύ καλό cast της σειράς σε συνδυασμό με την πολύ καλή σκηνοθεσία και την μουντή ατμόσφαιρα δημιουργούν ένα μυστηριώδες αστυνομικό θρίλερ που εθίζει τον τηλεθεατή.

Το άκρως επιτυχημένο πρωταγωνιστικό δίδυμο αποτελούν οι Mireille Enos που κέρδισε δυο υποψηφιότητες για Emmy και Χρυσή Σφαίρα και ο Joel Kinnaman. Επίσης πρωταγωνιστούν οι Billy Campbell, Michelle Forbes και Brent Sexton ενώ στο σενάριο και την παραγωγή είναι η Veena Sud.

Σύμφωνα με το Vulture το studio παραγωγής της σειράς Fox Television θα επιχειρήσει να πουλήσει το show σε κάποιο άλλο δίκτυο αν και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι περιορισμένες.

Οι δυο σαιζόν του "The Killing" αποτελούνται απο 26 ωριαία επεισόδια και αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την σειρά.

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.