Πρώτο Trailer του "Agents of S.H.I.E.L.D."

0

Το ABC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς "Agents of S.H.I.E.L.D.", που είναι βασισμένη στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Jack Kirby και Stan Lee για την Marvel Comics και λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα της ταινίας "The Avengers".

"Ο πράκτορας Phil Coulson δημιουργεί μια μικρή επίλεκτη ομάδα πρακτόρων απο την παγκόσμιας εμβέλειας οργάνωση ασφαλείας γνωστή σαν S.H.I.E.L.D. Μαζί εξερευνούν το νέο, το άγνωστο και το ανεξήγητο ανά τον πλανήτη, προστατεύοντας το συνηθισμένο απο το ασυνήθιστο."

Υπεύθυνος του project είναι ο σκηνοθέτης Joss Whedon ("The Avengers", "Serenity") που θα σκηνοθετήσει και τον "πιλότο" της σειράς.

Το cast της σειράς

Το cast της σειράς

Το σενάριο του πρώτου επεισοδίου θα γράψουν οι Maurissa Tancharoen ("Dollhouse"), Jed Whedon ("Dollhouse") και Joss Whedon ("The Cabin in the Woods") ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι πολύ έμπειροι Jeffrey Bell ("Alias", "Harper's Island"), Garry A. Brown ("Prison Break", "Breakout Kings") και Jeph Loeb ("Heroes", "Lost").

Πρωταγωνιστούν οι Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, J. August Richards, Shannon Lucio, Arlene Santana.

Η νέα σειρά του ABC Studios και της Marvel Television, θα κάνει πρεμιέρα στο ABC το φθινόπωρο.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.