Πρώτο Trailer της Νέας Τηλεοπτικής Σειράς "Sleepy Hollow"

0

Το τηλεοπτικό δίκτυο Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του "Sleepy Hollow", της μεταφοράς στη μικρή οθόνη της ιστορίας του Washington Irving.

Δημιουργοί της νέας σειράς, είναι οι σεναριογράφοι του "Star Trek" και του "Fringe", Alex Kurtzman και Roberto Orci.

Η νέα σειρά, είναι βασισμένη στην ιστορία "The Legend Of Sleepy Hollow" που γράφτηκε απο τον Washington Irving το 1819 και ενέπνευσε την ταινία του Tim Burton που κυκλοφόρησε το 1999.

"Ο Ichabod, ένας λοχαγός του Επαναστατικού Πολέμου τον 18ο αιώνα, βρίσκεται ξαφνικά στο Sleepy Hollow της σημερινής εποχής. Μαζί με την τοπική αστυνόμο, ο Ichabod καλείται να λύσει τα μυστήρια μιας πόλης που ρημάζεται απο τον πόλεμο του Καλού με το Κακό."

Πρωταγωνιστούν οι Tom Mison ("Parade's End"), Nicole Beharie ("Shame"), Orlando Jones ("Rules of Engagement"), Dwayne Boyd, Cabrenna H Burks, Miller Carbon, Richard Cetrone, John Cho, Bonnie Cole, Kevin M. Conte, Christopher Cozort, Huntington Daly, Gordon Dillard Jr., Patrick Gorman.

Το cast της σειράς

Το cast της σειράς

Στην παραγωγή, εκτός απο τους Kurtzman και Orci, βρίσκονται επίσης οι Phil Iscove και Heather Kadin ενώ το επεισόδιο-πιλότο θα σκηνοθετήσει ο Len Wiseman ("Underworld", "Total Recall").

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.