Πρώτο Trailer Της Νέας Τηλεοπτικής Σειράς "666 Park Avenue"

0

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας τηλεοπτικής σειράς "666 Park Avenue". "Εαν μπορούσες να κάνεις μια ευχή, ποιά θα ήταν; Και τι θα έκανες για να τη δείς να πραγματοποιείται; Στη λεωφόρο 666 Park όλα τα όνειρα και οι επιθυμίες σου μπορούν να πραγματοποιηθούν. Απλά πρόσεχε τι θα ευχηθείς γιατί το τίμημα μπορεί να είναι η ίδια σου η ψυχή... Καλώς ήρθατε στο The Drake, την πολυτελή πολυκατοικία της ανατολικής πλευράς του Manhattan. Το The Drake είναι ιδιοκτησία του Gavin Doran (Terry O'Quinn - Lost) και της όμορφης συζύγου του Olivia (Vanessa Williams - Desperate Housewives).

Το The Drake αποτελεί την κατοικία πολλών ανθρώπων που δεν γνωρίζουν ότι ζούν μέσα στην αγκαλιά σκοτεινών υπερφυσικών δυνάμεων. Νομίζουν ότι όλα τους τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, τη στιγμή που ανακαλύπτουν ότι έχουν κάνει συμφωνία με τον διάβολο..."

Δημιουργός της νέας σειράς είναι ο David Wilcox (παραγωγός του "Fringe") που έγραψε και το σενάριο βασισμένος στη νουβέλα της Gabriella Pierce. Παραγωγός της σειράς είναι ο Matt Miller ("Chuck") ενώ πρωταγωνιστούν οι Terry O'Quinn (Lost), Vanessa Williams (Desperate Housewives), Dave Annable (Brothers & Sisters), Rachael Taylor (Grey's Anatomy), Robert Buckley, Helena Mattsson, Samantha Logan, Erik Palladino. To Abc έχει ήδη παραγγείλει την πρώτη σαιζόν που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2012.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Τα σχόλια έχουν κλείσει.