Πρώτο Trailer Από Το "Y: The Last Man"

0

Το δίκτυο FX κυκλοφόρησε το πρώτο τραιλερ από το "Y: The Last Man", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Brian K. Vaughan και Pia Guerra, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2002 απο την Vertigo. Το trailer φανερώνει μια προσεγμένη μεταποκαλυπτική σειρά με αξιόλογο επίπεδο παραγωγής και μια ενδιαφέρουσα ιστορία, που αιωρείται για περισσότερα από δέκα χρόνια στα γραφεία του Hollywood, καθώς ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το comic να μεταφέρεται στον κινηματογράφο.

"Η ιστορία εστιάζει στον Yorick Brown, τον τελευταίο άνδρα επιζών στη Γη, ύστερα από μια επιδημία που εξαφάνισε όλα τα θηλαστικά με το χρωμόσωμα Υ. Ο Yorick θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με τον Ampersand, την αρσενική μαϊμού-κατοικίδιο που επίσης επέζησε της επιδημίας και με την βοήθεια της γιατρού Allison Mann και της πράκτορος Agent 355, θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το 'κλειδί' που θα βοηθήσει στην επιβίωση της ανθρωπότητας."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει γράψει η Eliza Clark ("Animal Kingdom", "The Killing"), η οποία εκτελεί και χρέη showrunner. Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Nina Jacobson, Brad Simpson και ο δημιουργός του comic Brian K. Vaughan.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Yorick Brown βρίσκεται ο Ben Schnetzer ("Snowden", "Warcraft"), στο ρόλο της μητέρας του βρίσκεται η Diane Lane ("Man of Steel"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Olivia Thirlby ("Goliath"), Juliana Canfield ("Succession"), Marin Ireland ("Sneaky Pete"), Ashley Romans ("NOS4A2"), Amber Tamblyn, Elliot Fletcher και Diana Bang ("Resident Alien") στο ρόλο της Doctor Allison Mann.

Τα δυο πρώτα επεισόδια του "Y: The Last Man", θα διατεθούν μέσα από το Hulu στις 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας FX on Hulu.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.