Πρώτο Trailer Απο Το "Unbelievable"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Unbelievable", την νέα δραματική, limited σειρά που είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Το πρώτο trailer φανερώνει μια καλογυρισμένη δραματική-αστυνομική σειρά, που σε αντίθεση με άλλες σειρές του είδους φαίνεται να διαθέτει γρήγορο ρυθμό, καθώς αποτελείται απο μια και μοναδική σεζόν.

"Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Δύο γυναίκες αστυνομικοί συγκεντρώνουν στοιχεία που θα μπορούσαν να ρίξουν φως στην υπόθεση μιας έφηβης που καταγγέλλει ότι βιάστηκε και έπειτα ανακαλεί την ιστορία της."

Πρώτο Trailer Απο Το "Unbelievable"

Βασισμένο στο βραβευμένο με Pulitzer άρθρο του προγράμματος Marshall και της ProPublica με τίτλο "An Unbelievable Story of Rape" των T. Christian Miller και Ken Armstrong, καθώς και στο επεισόδιο "Anatomy of Doubt" της ραδιοφωνικής εκπομπής "This American Life", το "Απίστευτο" είναι μια ιστορία με θέμα τις απερίγραπτες τραυματικές εμπειρίες, το ακλόνητο πείσμα και το ασυγκράτητο σθένος.

Δημιουργοί της σειράς είναι οι Susannah Grant, Becky Mode και Michael Chabon, οι οποίοιεκτελούν και χρέη σεναριογράφων και παραγωγών. Πρωταγωνιστούν οι Toni Collette, Merritt Wever, Kaitlyn Dever, Vanessa Bell Calloway, Dale Dickey, John Hartmann, Austin Hébert, Liza Lapira, Kai Lennox, Danielle Macdonald, Elizabeth Marvel.

Το "Unbelievable" ή "Απίστευτο", θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 13 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "Unbelievable"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.