Πρώτο Trailer Απο Το "The Widow"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Widow", την δραματική τηλεοπτική σειρά των Harry Williams και Jack Williams. Το πρώτο trailer φανερώνει μια δραματική σειρά με αρκετή δράση, αλλά και μια μάλλον κουραστική πλοκή, καθώς η πρωταγωνίστρια αναζητά τον φαινομενικά νεκρό συζυγό της.

"Η Georgia Wells βλέπει την ζωή της να διαλύεται, ύστερα απο ενα τηλεφώνημα μέσα στη νύχτα. Ο Will, ο επί δέκα χρόνια συζυγός της, έχει σκοτωθεί σε ενα αεροπορικό δυστύχημα στη ζούγκλα του Κονγκό.
Τρία χρόνια αργότερα και με την προηγούμενη ζωή της να ανήκει στο παρελθόν, η Georgia μαθαίνει κάτι σοκαριστικό. Κάτι που θα οδηγήσει στη Δημοκρατία του Κονγκό και την πόλη Kinshasa, εκεί όπου θα προσπαθήσει να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω απο την εξαφάνιση του πρώην συζύγου της.
Στοιχειωμένη απο το παρελθόν, η Georgia θρηνεί τον χαμό του άνδρα που αγάπησε και την ζωή που έχασαν, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει την ελπίδα."

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Harry Williams και Jack Williams, το δίδυμο πίσω απο τις σειρές "The Missing" και "Liar", ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Oliver Blackburn ("StartUp") και Samuel Donovan ("Humans").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται η Kate Beckinsale ("Underworld"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Charles Dance ("Game of Thrones"), Babs Olusanmokun, Ólafur Darri Ólafsson, Alex Kingston, Luiana Bonfim, Jacky Ido.

To "The Widow" θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαρτίου, μέσα απο το Amazon Prime Video.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.