Πρώτο Trailer Από Το "The Lost Symbol"

0

Το Peacock κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "The Lost Symbol", την τηλεοπτική σειρά που είναι βασισμένη στη νουβέλα "The Lost Symbol" του Dan Brown. Το trailer φανερώνει μια σειρά που λειτουργεί σαν prequel των ταινιών του Ron Howard, με τον ηθοποιό Ashley Zukerman να υποδύεται έναν νεότερο Robert Langdon, τον χαρακτήρα που στις ταινίες ενσάρκωσε ο Tom Hanks.

"Η ιστορία εξελίσσεται αρκετά χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών και ακολουθεί έναν νεότερο Robert Langdon, ο οποίος προσπαθεί να σώσει τον μέντορα του που έχει απαχθεί, να σταματήσει μια παγκόσμια συνομωσία και να λύσει διάφορους γρίφους που προκύπτουν στην πορεία."

Πρώτο Trailer Από Το "The Lost Symbol"

Το σενάριο που είναι βασισμένο στη νουβέλα "The Lost Symbol" του Dan Brown, έχουν γράψει οι Dan Dworkin ("Scream: The TV Series") και Jay Beattie ("The Crossing"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Ron Howard, Brian Grazer, Anna Culp και Samie Falvey.

Πρώτο Trailer Από Το "The Lost Symbol"

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Robert Langdon βρίσκεται ο Ashley Zukerman ("Manhattan"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Valorie Curry ("American Pastoral"), Sumalee Montano ("Transformers Prime: Darkness Rising"), Rick Gonzalez ("Coach Carter"), Eddie Izzard ("Dress to Kill") και Beau Knapp ("The Signal").

Έτσι ύστερα από τρεις κινηματογραφικές ταινίες ("The Da Vinci Code", "Angels & Demons", "Inferno"), που η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσίασαν κανέναν, ο χαρακτήρας του Robert Langdon θα δοκιμάσει την τύχη του και στην τηλεόραση, με μια τηλεοπτική σειρά που θα έχει τον χαρακτήρα του prequel.

Το "The Lost Symbol" θα διατεθεί από το Peacock μέσα στο καλοκαίρι.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.