Πρώτο Trailer Απο Το "The Frankenstein Chronicles"

0

Το βρετανικό ITV, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The Frankenstein Chronicles", μια νέα τηλεοπτική μίνι σειρά του που εστιάζει στο μύθο του Frankenstein.

"Στο Λονδίνο του 1827, η ιστορία ξεκινά όταν ο Υπουργός Εσωτερικών Sir Robert Peel επιστρατεύει τον επιθεωρητή John Marlott, ύστερα απο μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομίας του Τάμεση, ενάντια σε μια συμμορία λαθρεμπόρων οπίου. Καθώς ο Marlott στέκεται στίς όχθες του ποταμού επιβλέποντας τις συλλήψεις, κάνει μια σοκαριστική ανακάλυψη: Ενα πτώμα που έχει ξεβραστεί στην όχθη, δεν είναι αυτό που φαίνεται, αλλά μια σκληρή συναρμολόγηση ανθρωπίνων μελών, σε μια γκροτέσκ παρωδία του ανθρώπινου σώματος. Το κατακρεουργημένο παιδικό σώμα αφήνει στον Marlott μια ανεξίτηλη εντύπωση, ενώ ο Peel του αναθέτει τον εντοπισμό του θύτη αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος. Καθώς ερευνά, ο Marlott ανακαλύπτει ότι αυτό με το οποίο είναι αντιμέτωπος, είναι πολύ πιο τρομακτικό απο αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί."

Το σενάριο της σειράς έχουν αναλάβει οι Benjamin Ross ("The Young Poisoner’s Handbook") και ο Barry Langford ("Torte Bluma"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Επιθεωρητή John Marlott, θα βρεθεί ο Sean Bean ("Lord of the Rings", "Game of Thrones").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Anna Maxwell Martin ("The Bletchley Circle"), Charlie Creed Miles ("Ripper Street"), Steven Berkoff ("The Girl with the Dragon Tattoo"), Samuel West ("Mr Selfridge"), Tom Ward, Ed Stoppard, Elliot Cowan, Hugh O’Conor, Joe Tucker, Kate Dickie, Lalor Roddy, Patrick Fitzsymons και Richie Campbell.

Η μίνι σειρά που θα αποτελείται απο έξι επεισόδια, θα κάνει πρεμιέρα στο ITV τον Νοέμβριο, ενώ αργότερα θα προβληθεί και στην Αμερική απο το δίκτυο A&E.

Δείτε το trailer [πιθανό να μπλοκαριστεί]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.