Πρώτο Trailer Απο Το "The ABC Murders"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "The ABC Murders", μια νέα τηλεοπτική μεταφορά της διάσημης νουβέλας της Agatha Christie. Το πρώτο trailer φανερώνει μια βρετανική παραγωγή με βαριά και ίσως πλέον ντεμοντέ ατμόσφαιρα, σε μια νέα μεταφορά νουβέλας της Agatha Christie που έχει το φορμάτ της μίνι σειράς.

"Ο Hercule Poirot (John Malkovich), ο πιο διάσημος ντετέκτιβ της Agatha Christie, δίνει μια μάχη ενάντια στο χρόνο για να σταματήσει τον κατά συρροή δολοφόνο A.B.C.. Σε ενα κυνηγητό γάτας-ποντικιού σε ολόκληρη την Βρετανία, θα καταφέρει ο Poirot να επικρατήσει πρίν ο δολοφόνος σχεδιάσει το επόμενο του έγκλημα?"

Το σενάριο της νέας μεταφοράς έχει γράψει η Sarah Phelps ("EastEnders"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Alex Gabassi ("The Frankenstein Chronicles").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Hercule Poirot βρίσκεται ο John Malkovich ("Dangerous Liaisons"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rupert Grint ("Harry Potter"), Andrew Buchan, Freya Mavor, Eamon Farren, Jack Farthing, Bronwyn James, Michael Shaeffer και Shirley Henderson.

Το "The ABC Murders" θα διατεθεί μέσα απο το Amazon την 1η Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Απο Το "The ABC Murders"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.