Πρώτο Trailer Από Το "Sweet Tooth" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Sweet Tooth", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic του Jeff Lemire, που εκδόθηκε απο την Vertigo, την θυγατρική της DC Comics. Το trailer φανερώνει μια περίεργη σειρά, με δύσκολη πλοκή που αν και εξελίσσεται σε έναν δυστοπικό κόσμο, διαθέτει αισιόδοξο τόνο.

"Η σειρά εξελίσσεται χρόνια μετά το 'The Great Crumble', ένα σχεδόν αποκαλυπτικό γεγονός που άφησε τη Γή πληγωμένη και προκάλεσε την άφιξη μιας ομάδας υβριδίων ανθρώπων-ελαφιών. Η ιστορία ακολουθεί τον Sweet Tooth, ένα υβριδικό αγόρι-ελάφι που θα σχηματίσει έναν απρόσμενο δεσμό με έναν μοναχικό περιπλανώμενο. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν μια εξωπραγματική περιπέτεια, διασχίζοντας επικίνδυνα μέρη και αναζητώντας το νόημα της λέξης σπίτι."

Πρώτο Trailer Από Το "Sweet Tooth" Του Netflix

Δημιουργοί και σεναριογράφοι της σειράς είναι οι Jim Mickle ("Hap and Leonard") και Beth Schwartz ("Arrow"), που εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Robert Downey Jr. και Susan Downey.

Πρωταγωνιστούν οι Christian Convery, Nonso Anozie, Will Forte, Adeel Akhtar, Aliza Vellani, Stefania LaVie Owen , Dania Ramirez, Neil Sandilands και ο James Brolin σε ρόλο αφηγητή.

Η πρώτη σεζόν του "Sweet Tooth" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 4 Ιουνίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Sweet Tooth" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.