Πρώτο Trailer Από Το "Spy City" Του AMC

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Spy City", την μίνι-σειρά κατασκοπίας του William Boyd. Το trailer φανερώνει ένα κλασικό (και μάλλον βαρετό) κατασκοπευτικό θρίλερ, που εξελίσσεται στο Βερολίνο του 60', μια πόλη που είχε χαρακτηριστεί σαν ο "λάκκος με τα φίδια", καθώς ήταν γεμάτη με κατασκόπους, δολοφόνους και πολιτικά παιχνίδια ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Fielding Scott (Cooper), έναν Άγγλο κατάσκοπο που ταξιδεύει στο Βερολίνο του 1961, για μια αποστολή κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Στόχος της αποστολής του είναι να ανακαλύψει τον υπάλληλο της Αγγλικής Πρεσβείας, που διαρρέει πολύ σημαντικά κρατικά μυστικά στην Ρώσικη πλευρά."

Πρώτο Trailer Από Το "Spy City" Του AMC

Δημιουργός της σειράς είναι ο William Boyd ("Chaplin", "The Trench"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Dominic Cooper ("Captain America: The First Avenger", "Preacher"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Leonie Benesch, Ben Münchow, Romane Portail, Seumas Sargent, Johanna Wokalek, Brian Caspe, Tonio Arango, Lukás Bech.

Το "Spy City" που αποτελείται από έξι επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, μέσα από το AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.