Πρώτο Trailer Απο Το "Sex Education"

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Sex Education", την νέα κωμική σειρά της Laurie Nunn. Το πρώτο trailer φανερώνει μια Βρετανική, εφηβική σειρά που δεν φαίνεται να αποφεύγει τους κλισέ χαρακτήρες.

"Γνωρίστε τον Otis Milburn, εναν άπειρο και κοινωνικά απροσάρμοστο μαθητή του λυκείου, που ζεί με την μητέρα του, μια θεραπεύτρια του σέξ. Περικυκλωμένος απο εγχειρίδια, βίντεο και ανιαρές συζητήσεις γύρω απο το σέξ, ο Otis είναι ενας απρόθυμος ειδικός στο θέμα. Οταν η οικογενειακή του ζωή γίνεται γνωστή στο σχολείο, ο Otis συνειδητοποιεί πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την κατάσταση, για να βελτιώσει την εικόνα του. Έτσι, ενώνει τις δυνάμεις του με την Maeve, ενα έξυπνο και ατίθασο κορίτσι και μαζί ξεκινούν την λειτουργία μιας μυστικής κλινικής του σέξ, που ασχολείται με τα περιέργα και όμορφα προβλήματα των συμμαθητών τους.
Μέσα απο την ανάλυση της εφηβικής σεξουαλικότητας, ο Otis διαπιστώνει πως και ο ίδιος χρειάζεται θεραπεία."

Πρώτο Trailer Απο Το "Sex Education"

Δημιουργός της σειράς είναι η Laurie Nunn, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Kate Herron και Ben Taylor.

Πρωταγωνιστούν οι Asa Butterfield ("Ender's Game"), Gillian Anderson ("The X-Files"), Emma Mackey, Chaneil Kular, Alistair Petrie, Connor Swindells, Cerys Watkins, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood.

Το "Sex Education" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix, στις 11 Ιανουαρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.