Πρώτο Trailer Απο Το "Safe" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Safe", την τηλεοπτική σειρά μυστηρίου του Harlan Coben. To πρώτο trailer φανερώνει μια βρετανικού στύλ τηλεοπτική σειρά, χωρίς πολύ δράση και με μάλλον light cast.

"Σύντροφοι, παιδιά, εραστές, γονείς και φίλοι, πόσο καλά γνωρίζει κανείς αυτούς που αγαπά? Και το πόσο καλά γνωρίζουν οι άνθρωποι τον Tom? Καθώς η ιστορία ξεκινά, ο Tom, ένας χειρουργός-παίδων και μοναχικός πατέρας δυο έφηβων κοριτσιών, προσπαθεί ακόμα να συνέλθει απο τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του. Τώρα πλέον προσπαθεί να συνηθίσει την νέα ζωή του, μεγαλώνοντας τις κόρες του και πασχίζοντας με την θλίψη απο τον θάνατο της Rachel. Επειδή, όπως το καταλαβαίνουμε, η ενοχή που νιώθει ο Tom πηγάζει απο την ηθική πολυπλοκότητα, ένα μυστήριο απο την νύχτα του θανάτου της γυναίκας του που πρόκειται να αποκαλυφθεί.

Τελικά θα μάθουμε την αλήθεια γύρω απο το θάνατο της γυναίκας του. Θα μάθουμε το λόγο που ο Tom νιώθει ένοχος. Θα μάθουμε πως η Jenny έχει ένα μυστικό απο εκείνη τη νύχτα, κάτι που την έστειλε σε ένα σκοτεινό μονοπάτι ανακάλυψης που τώρα απειλεί να τινάξει οικογένειες και μια κοινότητα στον αέρα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Harlan Coben ("The Five"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Daniel Brocklehurst ("In the Dark"). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο Michael C. Hall ("Dexter"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Audrey Fleurot, Hannah Arterton, Marc Warren, Amanda Abbington, Louis Greatorex, Raj Paul, Joplin Sibtain.

Η σειρά που αποτελεί μια συμπαραγωγή του Netflix και του Canal+, θα διατεθεί μέσα απο την υπηρεσία streaming στις 10 Μαϊου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.