Πρώτο Trailer Απο Το "Preacher"

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Preacher", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic των Garth Ennis και Steve Dillon, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορα το 1995, απο την Vertigo (θυγατρική της DC Comics). Αν και το trailer δεν είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς με ευκολία είναι οτι η σειρά διαθέτει ένα βίαιο και σκοτεινό τόνο.

"Απορροφημένος απο μια περίεργη πνευματική δύναμη που ονομάζεται Genesis, ο Τεξανός κήρυκας Jesse Custer απογοητεύεται με την πίστη στην οποία είχε αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή του. Κάτοχος πλέον της δύναμης "της λέξης", μια ικανότητα που κάνει τους ανθρώπους να υπακούουν στίς προσταγές του, ο Custer ξεκινά ένα βίαιο και ταραχώδες ταξίδι ανά τη χώρα. Με συντροφιά την πάνοπλη φίλη του Tulip και τον περιπλανώμενο Ιρλανδό Cassidy, ο Preacher χάνει την πίστη του στον άνθρωπο και τον Θεό καθώς γίνεται μάρτυρας σκοτεινών κτηνωδιών και απίθανων καταστροφών, κατά την διάρκεια της εξερεύνησης της Αμερικής."

Την μεταφορά του comic έχουν αναλάβει οι Seth Rogen και Evan Goldberg, το δίδυμο πίσω απο τις κωμωδίες "This Is the End", "The Watch", "Pineapple Express" και "The Interview". Ο Goldberg θα σκηνοθετήσει και το επεισόδιο-πιλότο, ενώ ο Sam Catlin ("Breaking Bad") θα γράψει το σενάριο και θα εκτελέσει χρέη showrunner.

preacher-amc-still

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Jesse Custer βρίσκεται ο Dominic Cooper ("Captain America: The First Avenger", "Need for Speed"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Ruth Negga ("Agents of S.H.I.E.L.D") στο ρόλο της Tulip, ο Joseph Gilgun ("Misfits") στο ρόλο του βρυκόλακα Cassidy, ο Ian Colletti στο ρόλο του Arseface και οι Lucy Griffiths και Elizabeth Perkins.

Το cast της τηλεοπτικής σειράς Preacher

Dominic Cooper, Ruth Negga, Joseph Gilgun, Ian Colletti, Elizabeth Perkins, Lucy Griffiths.

Το πρώτο επεισόδιο του "Preacher" θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του 2016 στο AMC.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.