Πρώτο Trailer Από Το "La Fortuna" Του AMC

0

Το AMC κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "La Fortuna", την limited τηλεοπτική σειρά του Χιλιανού σκηνοθέτη Alejandro Amenábar. Το trailer φανερώνει μια περιπετειώδη σειρά, με ενδιαφέρουσα ιστορία που αναμένεται να μην κουράσει καθώς αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Álex Ventura (Álvaro Mel), έναν νεαρό διπλωμάτη που ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ληστεία, με λεία που ξεπερνά τα $500 εκατομμύρια δολάρια. Όταν ο εξαιρετικά πολύτιμος θησαυρός από τα βυθισμένα συντρίμμια του διάσημου πλοίου La Fortuna, πέφτει στα χέρια του Frank Wild (Stanley Tucci), ενός άνδρα που σαρώνει τις θάλασσες αναζητώντας θησαυρούς, ο Ventura αναλαμβάνει την αποστολή να ανακτήσει τα πολύτιμα κλεμμένα αντικείμενα, με την βοήθεια των αξιωματούχων Lucía (Ana Polvorosa) και του Αμερικανού δικηγόρου Jonas Pierce (Clarke Peters)."

Το σενάριο της σειράς έχει γράψει ο Alejandro Hernández και ο Alejandro Amenábar ("The Others"), ο οποίος έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και των έξι επεισοδίων. Πρωταγωνιστούν οι Álvaro Mel, Stanley Tucci, Ana Polvorosa, Clarke Peters, T’Nia Miller, Karra Elejalde, Manolo Solo, Blanca Portillo, Pedro Casablanc.

Το "La Fortuna" που έχει γυριστεί στην Ισπανία, θα διατεθεί μέσα στον χειμώνα από το AMC+.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.