Πρώτο Trailer Από Το "Hawkeye" Του Disney+

0

Το Disney+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Hawkeye", την limited σειρά comic που εξελίσσεται μετά τα γεγονότα του "Avengers: Endgame". Το trailer φανερώνει μια ανάλαφρη σειρά, που φαντάζει σαν μια μίξη comic και Χριστουγεννιάτικης ταινίας.

"Ο πρώην Avenger Clint Barton, έχει μια φαινομενικά εύκολη αποστολή, να επιστρέψει στην οικογένεια του για τον εορτασμό των Χριστουγέννων. Εφικτό? Ίσως με την βοήθεια της Kate Bishop, μιας 22χρονης τοξοβόλου που ονειρεύεται να γίνει σούπερ ήρωας. Οι δυο τους θα αναγκαστούν να δουλέψουν μαζί, όταν μια παρουσία από το παρελθόν του Barton απειλεί να εκτροχιάσει κάτι περισσότερο από το εορταστικό πνεύμα."

Δημιουργός της σειράς είναι ο Jonathan Igla ("Mad Men"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Rhys Thomas ("Saturday Night Live") και το δίδυμο των Bert και Bertie ("The Great", "Kidding").

Στο ρόλο του Hawkeye βρίσκεται ο Jeremy Renner ("The Avengers", "The Hurt Locker"), στο ρόλο της Kate Bishop βρίσκεται η Hailee Steinfeld ("Bumblebee", "Dickinson"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Florence Pugh, Vera Farmiga, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James, Tony Dalton, Alaqua Cox, Fra Fee, Aaron Quick Nelson, Shane Berengue, Christopher Cocke.

Το "Hawkeye" που αποτελείται από οκτώ επεισόδια, θα διατεθεί μέσα από το Disney+ στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Hawkeye" Του Disney+

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.