Πρώτο Trailer Από Το "Dopesick"

0

Το Hulu κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από το "Dopesick", την limited σειρά του Danny Strong, που είναι βασισμένη στο bestselling βιβλίο της Beth Macy. Το trailer φανερώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα δραματική σειρά, που εστιάζει σε αληθινά γεγονότα και πιο συγκεκριμένα στο πως οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες (με την βοήθεια λαδωμένων πολιτικών), δημιούργησαν μέσα από τα οπιοειδή παυσίπονα χιλιάδες εξαρτημένους ανθρώπους.

Πρώτο Trailer Από Το "Dopesick"

"Το 'Dopesick' εξετάζει το πως μια εταιρεία πυροδότησε την χειρότερη επιδημία ναρκωτικών στην ιστορία της Αμερικής. Η σειρά ταξιδεύει τους θεατές στο επίκεντρο της μάχης της Αμερικής με την εξάρτηση στα οπιοειδή φάρμακα, από τα γραφεία των μεγάλων φαρμακευτικών (Big Pharma), την αναστατωμένη μεταλλευτική κοινότητα της Virginia, μέχρι και τους διαδρόμους της Δίωξης Ναρκωτικών. Αψηφώντας τις πιθανότητες, ήρωες θα αναδυθούν σε μια πολύ έντονη και συναρπαστική προσπάθεια να πολεμήσουν τις άνανδρες εταιρικές δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτήν την εθνική κρίση, αλλά και τους συμμάχους τους."

Πρώτο Trailer Από Το "Dopesick"

Δημιουργός της σειράς είναι ο Danny Strong ("Empire", "The Butler"), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Barry Levinson ("Rain Man"). Πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton ("Birdman"), Peter Sarsgaard ("The Killing"), Michael Stuhlbarg ("Boardwalk Empire"), Rosario Dawson ("Sin City"), Kaitlyn Dever, Will Poulter, John Hoogenakker, Phillipa Soo, Jake McDoran, Ray McKinnon, Cleopatra Coleman, Jaime Ray Newman, Meagen Fay, Trevor Long, Andrea Frankle, Will Chase, Rebecca Wisocky.

Το "Dopesick" θα διατεθεί μέσα από το Hulu στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.