Πρώτο Trailer Απο Το "Dark Matter"

0

Πρόκειται για την νέα τηλεοπτική σειρά του δικτύου Syfy, που είναι βασισμένη στο ομώνυμο comic της Dark Horse Comics και των δημιουργών Joseph Mallozzi & Paul Mullie.

"Η ιστορία εστιάζει στο πλήρωμα ενός ερημωμένου διαστημοπλοίου, οι οποίοι ξυπνούν απο την αδράνεια χωρίς αναμνήσεις σχετικά με το ποιοι είναι ή το πως βρέθηκαν εκεί. Αντιμέτωποι με το κίνδυνο σε κάθε στροφή, πρέπει να δουλέψουν σαν ομάδα για να επιβιώσουν απο ένα ταξίδι που είναι γεμάτο με εκδίκηση, προδοσία και κρυμμένα μυστικά."

Το σενάριο της σειράς θα γράψουν οι δημιουργοί του comic, Mallozzi & Mullie (Stargate SG-1), που θα αναλάβουν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jay Firestone και Vanessa Piazza.

dark-matter-cast-syfy

Πρωταγωνιστούν οι Melissa O’Neil ("Les Miserables" - Broadway), Marc Bendavid ("Bitten"), Anthony Lemke ("White House Down"), Alex Mallari Jr. ("Robocop"), Zoie Palmer ("Lost Girl"), Roger Cross (The Strain, 24) και Jodelle Ferland ("The Cabin in the Woods").

Αν και βασισμένο σε ένα επιτυχημένο comic, το κακό παρελθόν των σειρών του Syfy με το χαμηλό επίπεδο παραγωγής, τις αδιάφορες ερμηνείες και την στουντιακή ατμόσφαιρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Η πρώτη σαιζόν του "Dark Matter" θα αποτελείται απο 13 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιουνίου στο SyFy.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.