Πρώτο Trailer Από Το "Cowboy Bebop" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Cowboy Bebop", την live-action μεταφορά της γιαπωνέζικης animated σειράς των Shinichirō Watanabe και Keiko Nobumoto. Το καλοφτιαγμένο trailer που θυμίζει σελίδες comic, φανερώνει μια διασκεδαστική σειρά, ενώ οι τρεις βασικοί πρωταγωνιστές φαίνεται να διαθέτουν την κατάλληλη χημεία ανάμεσα τους.

"Οι 'Καουμπόηδες του Διαστήματος' είναι ένα καταιγιστικό διαστημικό γουέστερν για τρεις κυνηγούς επικηρυγμένων, τους "καουμπόηδες", που προσπαθούν όλοι να ξεφύγουν από το παρελθόν. Οι διαφορετικοί αλλά θανάσιμοι Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) και Faye Valentine (Daniella Pineda) φτιάχνουν μια δυναμική, καυστική ομάδα έτοιμη να κυνηγήσει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες του ηλιακού συστήματος – για το κατάλληλο τίμημα. Παρόλο όμως που καταφέρνουν να ξεφύγουν από τόσες πολλές αναποδιές, το παρελθόν τους δημιουργεί προβλήματα."

Πρώτο Trailer Από Το "Cowboy Bebop" Του Netflix

Δημιουργοί της σειράς είναι οι André Nemec ("Alias", "Zoo") και Jeff Pinkner ("Fringe", "Lost"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Christopher Yost ("The Mandalorian", "Thor: Ragnarok"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner, Scott Rosenberg και Shinichirō Watanabe.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Spike Spiegel βρίσκεται ο John Cho ("Star Trek Beyond", "Flashforward"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Daniella Pineda ("The Originals"), Mustafa Shakir ("Luke Cage"), Alex Hassell ("The Boys"), Elena Satine ("The Gifted"), Blessing Mokgohloa, Molly Moriarty, Lucy Currey, Arlo Green, Rachel House.

Το "Cowboy Bebop" θα διατεθεί μέσα από το Netflix στις 19 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.