Πρώτο Trailer Απο Το "Containment" [Cordon]

0

Το δίκτυο CW κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Containment", την αμερικανική διασκευή της Βελγικής τηλεοπτικής σειράς "Cordon", που δημιούργησε ο Carl Joos.

"Οταν μια μυστηριώδης και θανάσιμη επιδημία ξεσπά στην Atlanta των Ηνωμένων Πολιτειών, πολύ γρήγορα επιβάλλεται μια μεγάλη καραντίνα γύρω απο την πόλη, αναγκάζοντας αυτούς που βρίσκονται μέσα σε αυτήν να παλέψουν για τις ζωές τους, την ώρα που οι τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές αναζητούν την θεραπεία. Αποκομμένοι απο τους αγαπημένους τους, οι παγιδευμένοι επιζώντες μαχόνται όχι μόνο ενάντια στη ολέθρια μόλυνση αλλά και την απομόνωση, το φόβο και την αποσύνθεση της κοινωνίας γύρω τους. Ομως αναπτύσσεται η εμπιστοσύνη μεταξύ τους, η ελπίδα παραμένει και τόσο μέσα, όσο και έξω απο τον κλοιό ανέλπιστοι ήρωες θα κάνουν την εμφάνιση τους."

Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο David Nutter ("The Flash", "Arrow") και η Julie Plec ("The Vampire Diaries", "The Originals") που υπογράφει και το σενάριο.

Πρωταγωνιστούν οι David Gyasi ("Interstellar"), Christina Moses ("Starship: Apocalypse"), Chris Wood ("The Vampire Diaries"), Kristen Gutoskie ("Beaver Falls"), Claudia Black ("The Originals", "Farscape"), George Young ("Casualty"), Hanna Mangan Lawrence ("Spartacus: War of the Damned") και Trevor St. John ("One Life to Live").

Το "Cordon" θα κάνει πρεμιέρα στο CW, στις αρχές του 2016.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.