Πρώτο Trailer Από Το "Blindspotting" Του Starz

0

Το δίκτυο Starz κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το "Blindspotting", την spin-off τηλεοπτική σειρά από το σύμπαν της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας που κυκλοφόρησε το 2018. Στην ταινία, η ιστορία ακολουθεί τον Collin (Daveed Diggs) κατά την διάρκεια της επιτήρησης του και την προσπάθεια του να αξιολογήσει την σχέση με τον καλύτερο του φίλο Miles (Rafael Casal), την ανάπλαση της γειτονιάς του και τον μακροχρόνιο ρατσισμό και παρενόχληση από την αστυνομία της περιοχής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ιστορία της σειράς θα εστιάσει περισσότερο στον χαρακτήρα της Ashley (Jasmine Cephas Jones), την σύζυγο του Miles και μητέρα του παιδιού τους.

"Όταν ο Miles, ο επί 12 χρόνια σύντροφος της και πατέρας του γιου της, φυλακίζεται εντελώς ξαφνικά, η Ashley θα πρέπει να πλοηγηθεί μέσα σε μια αστεία και χαοτική υπαρξιακή κρίση, όταν θα αναγκαστεί να μετακομίσει στο σπίτι της μητέρας του Miles."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι σεναριογράφοι του φιλμ, Rafael Casal και Daveed Diggs, οι οποίοι εκτελούν και χρέη παραγωγών.

Πρωταγωνιστούν οι Jasmine Cephas Jones, Rafael Casal, Daveed Diggs, Helen Hunt, Candace Nicholas-Lippman, Jaylen Barron, Atticus Woodward, Ziggy Baitinger, April Absynth, Andrew Chappelle, Zack Duhame, Leland Orser.

Το τηλεοπτικό "Blindspotting" θα κάνει πρεμιέρα στο Tribeca Film Festival στις 11 Ιουνίου, ενώ δυο μέρες αργότερα (13 Ιουνίου) θα κάνει πρεμιέρα στο δίκτυο Starz.

Δείτε το trailer:

 

Πρώτο Trailer Από Το "Blindspotting" Του Starz

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.