Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Hanna"

0

Το Amazon κυκλοφόρησε το πρώτο teaser-trailer από την τρίτη σεζόν του "Hanna", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού θρίλερ-δράσης που κυκλοφόρησε το 2011. Το teaser φανερώνει μια τρίτη σεζόν γεμάτη δράση, ενώ μας δίνει και μια πρώτη γεύση από τον χαρακτήρα του Ray Liotta, που σίγουρα θα δώσει το κάτι παραπάνω στην πολύ αξιόλογη σειρά του David Farr.

Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Hanna"

"Η τρίτη σεζόν συνεχίζει το ταξίδι μιας μοναδικής νεαρής γυναίκας, που δημιουργήθηκε από την σκοτεινή οργάνωση Utrax και εκπαιδεύτηκε για να γίνει δολοφόνος. Η Hanna (Creed-Miles) προσπαθεί τώρα να καταστρέψει την Utrax από μέσα και να αποδεσμευτεί από τον έλεγχο της, με την βοήθεια της πρώην διώκτρια της, την πρώην πράκτορα της CIA Marissa Wiegler (Mireille Enos). Οι δυο τους, έχουν αναγκάσει τον υψηλόβαθμο πράκτορα της Utrax John Carmichael (Dermot Mulroney) να τις βοηθήσει, όμως οι νεαροί εκτελεστές Sandy (Áine Rose Daly) και Jules (Gianna Kiehl) και νέοι εχθροί, αρχίζουν να καταλαβαίνουν το σχέδιο τους. Καθώς η Hanna πλησιάζει πιο κοντά στο στόχο της, αρχίζει να αποκαλύπτει μια ατζέντα που θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά και την αληθινή δύναμη πίσω από την Utrax, που αποτελεί το εμπόδιο προς την ελευθερία της."

Πρώτο Trailer Από Την Τρίτη Σεζόν Του "Hanna"

Δημιουργός της σειράς είναι ο σενάριο της σειράς είναι ο David Farr ("The Night Manager"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Esme Creed-Miles ("Mister Lonely", "Dark River"), Mireille Enos ("The Killing") και Dermot Mulroney ("Homecoming"), ενώ το νέο πρόσωπο στην τρίτη σεζόν είναι ο Ray Liotta ("Good Fellas"), ο οποίος υποδύεται τον Gordon Evans, έναν πολύ ισχυρό πράκτορα της υπηρεσίας πληροφοριών, με στρατιωτικό παρελθόν και ακραίες απόψεις. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Áine Rose Daly, Gianna Kiehl, Gabriel Akuwudike, Trent Garrett, Guy Roberts, Victor Dohlsten, Camille Moutawakil.

Η τρίτη σεζόν του "Hanna", θα διατεθεί μέσα από το Amazon Prime στις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.