Πρώτο Trailer Απο Την Τηλεοπτική Σειρά "Rush Hour"

0

Το δίκτυο CBS κυκλοφόρησε το πρώτο trailer απο το "Rush Hour", την τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου κινηματογραφικού franchise.

"Η ιστορία εστιάζει στον Lee (Jon Foo), τον σχολαστικό αξιωματικό της αστυνομίας του Hong Kong που θα ταξιδέψει στο στο Los Angeles για μια αστυνομική έρευνα. Εκεί θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με τον James Carter (Justin Hires) τον αλλαζονικό ντετέκτιβ της αστυνομίας του Los Angeles."

Το σενάριο της σειράς έχουν γράψει οι Bill Lawrence ("Scrubs") και Blake McCormick ("Cougar Town"), που εκτελούν και χρέη παραγωγών μαζί με τους Jeff Ingold, Brett Ratner, Arthur Sark και τον Jon Turtletaub ("National Treasure") που σκηνοθέτησε τον πιλότο.

Πρωταγωνιστούν οι Jon Foo ("The Protector"), Justin Hires ("21 Jump Street"), Henry Ian Cusick ("Lost"), Aimee Garcia ("Dexter"), Jessika Van ("The Messengers"), Kirk Fox ("Parks and Recreation"), Page Kennedy, Stephen Hibbert, Jim Lau, Alfred Hsing.

Κρίνοντας απο το πρώτο trailer, η τηλεοπτική μεταφορά του διασκεδαστικού κινηματογραφικού franchise χωρίς την παρουσία των Jackie Chan & Chris Tucker, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να επιβιώσει.

Το "Rush Hour" θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου, στο CBS.

Δείτε το trailer:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.